SHOWBIZ Uncategorized

ΣΟΚΚ «ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ GAY ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ…» ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

Είμαι ανοιχτός σε όλα. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει την εποχή του. Και αυτή η εποχή είναι η εποχή των πάντων. Θα μπορούσα να φανταστώ τη μητέρα...


Είμαι ανοιχτός σε όλα. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει την εποχή του. Και αυτή η εποχή είναι η εποχή των πάντων. Θα μπορούσα να φανταστώ τη μητέρα μου σε σχέση με μία άλλη γυναίκα. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε σχέση με έναν άντρα. Δεν μπαίνω σε καλούπια με όποιο κόστος. Θέλω όταν κάνω τον απολογισμό να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του «Fame Story 2» μιλά στο «YES!» και τον Ανδρέα Θεοδώρου για την εμπειρία του στο talent show, τα όσα έζησε μέσα στη φυλακή, το ρόλο του πατέρα και τη ζωή του σήμερα.

Μέσα από το «Fame Story 2» τάραξε τα νερά της showbiz με τις προχωρημένες για την εποχή απόψεις του, αποκτώντας ωστόσο φανατικούς οπαδούς. Προχωρημένος, αντισυμβατικός, αμφιλεγόμενος είναι μερικές από τις λέξεις που θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν και δικαιώνουν τον τίτλο του καλλιτέχνη που κουβαλά. Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Κώστας Κούντος επιστρέφει δυναμικά κυκλοφορώντας το τέταρτο CD του με τίτλο «Σόδομα» και προετοιμάζοντας τα live του με τον Αλέξη Δερμιτζάκη.


Σε εκμεταλλεύτηκαν στον Fame Story;

Με εκμεταλλεύτηκαν και τους εκμεταλλεύτηκα. Είναι δούναι και λαβείν. Είμαι ένα αμφιλεγόμενο άτομο το γνωρίζω, και αυτό προέβαλλαν. Από αυτή την προβολή όμως κέρδιζα και εγώ δημοσιότητα, με την οποία έκανα δισκογραφία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ καλύτερα αν υπήρχε ένας έξυπνος επιχειρηματίας που θα τον ενδιέφερε το «δύσκολο πακέτο» μου.

Γιατί είναι δύσκολο;

Δεν είμαι ένα συμβατικό άτομο το οποίο θα μπορούσε να μπει σε ένα καλούπι, να αρνηθεί πράγματα από την προσωπική του ζωή για να γίνει κάποιος άλλος και να κάνει καριέρα. Υπάρχουν καλλιτέχνες που αναγκάζονται να παντρευτούν και να κάνουν fake γάμους, γιατί έτσι μας αρέσει στο κοινό. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ.

Γιατί χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου αμφιλεγόμενο;

Είμαι αμφιλεγόμενος για πολλά πράγματα, όπως για την πίστη μου στον θεό. Θα ήθελα πολύ να πιστέψω κάπου, όμως το μυαλό μου δε με αφήνει.

Έιχες πει ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο…

Είναι αυτό που πιστεύω. Δεν μετανιώνω που το είπα.

Τότε έγινε μεγάλος ντόρος και ειπώθηκαν πολλά. Έχεις κάνει ερωτική σχέση με άντρα;

Δεν μου έχει τύχει, μπορείς όμως να ερωτευτείς το οτιδήποτε. Συνήθως λέω πράγματα ή που τα έχω βιώσει ή που τα έχουν ζήσει οι γύρω μου. Προσωπικά έχω πολλούς φίλους μου που έχουν ζήσει κάτι τέτοιο.

Στα gay καλλιστεία τότε γιατί συμμετείχες;

Μου είχε γίνει μια πρόταση, ήμουν αρνητικός μετά όμως μου είπαν πως θα έχω τζάμπα διακοπές στη Μύκονο και πήγα. Τελικά βγήκα πρώτος. Στη συνέχεια έκανα και κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις για gay περιοδικά.

Θα μπορούσες να κάνεις σχέση με έναν άντρα;

Είμαι ανοιχτός σε όλα. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει την εποχή του. Και αυτή η εποχή είναι η εποχή των πάντων. Θα μπορούσα να φανταστώ τη μητέρα μου σε σχέση με μία άλλη γυναίκα. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε σχέση με έναν άντρα. Δεν μπαίνω σε καλούπια με όποιο κόστος. Θέλω όταν κάνω τον απολογισμό να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

Μπήκες φυλακή δέκα μέρες γιατί σε κατηγόρησαν για υπεξαίρεση ενός αυτοκινήτου. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Πήγα στις φυλακές Θεσσαλονίκης και ήταν πολύ ωραία εμπειρία και είμαι ευγνώμων. Μόνο όταν σου στερούν την ελευθερία καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που κρατάς στα χέρια σου και δεν εκτιμάς. Μία από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής μου ήταν ότι ήμουν μέσα στην κλούβα και πέρασα από το «Village Park» που ήταν το στέκι μου.

Οι συγκρατούμενοι σου σε αναγνώρισαν;

Ναι και ήταν όλοι σίγουροι πως ήμουν μέσα για ναρκωτικά


exothema
Πηγή

Δείτε τη συνέχεια…Χάσε κιλά εύκολα και απλά

Posts